Erekcija vpliva na kakovost življenja

In Odnosi in partnerstvo On
- Updated

Pravijo, da so moški na vrhuncu svojih spolnih moči že pred dvajsetim letom. Torej takrat, ko marsikateri niti nima stalne partnerke. Z leti pa spolna moč upada in nazadnje pride do tega, da je v zrelih letih erekcija pogosto motena. Moški o tem neradi govorijo. Pogovor o tem, da je erekcija slaba, je ravno tako, kot je za ženske pogovor o tem, kako je bilo na ginekološkem pregledu. O nekaterih vidikih spolnosti pač ne maramo govoriti in jih imamo za zasebne.

Kaj torej storiti, če je erekcija težava? Zdravniki radi stvari zakomplicirajo. Govorijo o erektilni motnji, ki po njihovem mnenju vpliva na kakovost življenja moškega in lahko prinese tudi težave v partnerskem odnosu, težave s samopodobo in na splošno načne njegovo počutje. Kljub temu da veliko razpravljajo o njej, pa ne naredijo prav dosti. Tablete, ki skrbijo za erekcijo, še vedno predpisujejo na samoplačniške recepte. Za njih torej manjša kakovost življenja ni nekaj, kar bi v resnici skušali odpraviti.

Kako si moški pomagajo sami?

Moški, pri katerih postane erekcija težava, pa to znižanje kakovosti življenja jemljejo zelo osebno. Impotenca je nekaj, česar si gotovo ne želijo. Zato se večinoma znajdejo in si priskrbijo tablete, ki poskrbijo, da je erekcija spet običajna ali še boljša kot poprej. Pri zdravniku in v lekarni na samoplačniški recept? Ne, zdravnika in recept raje preskočijo. Zakaj bi v kartoteki pisalo, da so impotentni, ko pa za to ni nobene potrebe, saj se viagra in podobne tablete za erekcijo dobijo tudi na druge načine.

Res je, prodaja tablet za erekcijo na črnem trgu cveti. Zdravniki si zatiskajo oči, država tu in tam zaseže kakšno pošiljko, farmacija pa si seveda mane roke. Dokler se erekcija zdravi samoplačniško, lahko izdeluje tablete kakršne koli kakovosti in jih ponuja na črnem trgu. Čeprav največja farmacevtska podjetja to seveda zanikajo in pravijo, da s črnim trgom nimajo nič.

You may also read!

Izboljšana spolnost s Kamagra gelom

Z gelom Kamagra do izboljšane spolnosti

Moški po 40. letu starosti pri sebi začenjajo opažati določene spremembe, ki pa se ne tičejo zgolj nekaj sivih

Read More...
Nevarnost debelosti

Zakaj je debelost lahko zelo nevarna?

Prekomerna telesna teža ali debelost že dolgo časa ni več zgolj estetska napaka, pač pa se ljudje čedalje bolj

Read More...
Astma

Kako živeti z astmo?

Pri astmi gre za kronično vnetno bolezen, zaradi katere pride do vnetja dihalnih poti in s tem do težav

Read More...

Mobile Sliding Menu