9 znakov, da je pravi moški

In Odnosi in partnerstvo On
- Updated

Medtem ko nam je ženskam všeč tisti fantovski šarm in tista zasanjanost fantov, si na koncu dneva ob sebi želimo pravega moškega. Ko ste izven najstniških let in v dvajsetih, še posebej pa v tridesetih, ni nič privlačnega na moškem, ki je nezrel in v življenju nima nobene smeri. Namesto na takšne moške zrele ženske svoj pogled raje usmerimo v nekoga, ki je že preživel kakšno življenjsko preizkušnjo in je pripravljen na resno razmerje.

Za vas smo pripravili članek o tem, kakšen naj bi bil pravi moški. Ko boste članek prebrale, boste vedele, ali ste v odnosu z zrelim človekom. Verjemite, najhuje je biti mamica svojemu moškemu, čeprav, priznajmo si, na nek način me ženske to vedno smo.

1. Predan je zdravemu življenjskemu slogu

Ženske obožujemo moške, ki živijo zdravo, ki skrbijo za svoje telo in duha. Moški, ki so predani zdravju, čistoči stanovanja, otrokom, če jih imajo, hobijem in športu, so pravi moški. Pravi moški ne “žurajo” vsak vikend celo noč, ker se jim to ne zdi smiselno. Svoje račune plačujejo pravočasno, nimajo nekih velikih dolgov, imajo motivacijo za delo in se res trudijo postati nekdo. Pravi moški je torej tisti, ki ima korenine. Ki ga ne odpihne vetrič, ki ga ne premami vsaka ženska in ki mu je dobrobit sebe in ljudi, ki mu največ pomenijo, najbolj pomembna.

2. Naredi plane za večerjo

Fantki vam predlagajo pijačko, enkrat kmalu, ko bodo imeli čas, pravi moški pa rezervirajo večerjo v tisti na novo odprti italijanski restavraciji, ker vedo, da imate radi špagete karbonaro. Ogromna razlika je torej med moškimi in fantki, glede načrtov, ki jih imajo z ženskami, ki so jim všeč. Pravi moški se potem z vami na večerji pogovarja o resnih stvareh, sprašuje vas glede stvari, ki vas zanimajo, in očitno je, da ga zanimate. Fantki malce razlagajo o tem, kje so ga poleti žurali s prijatelji, mimogrede pa pogledajo vsako žensko, ki gre mimo.

3. Ne trati vašega časa

Pravi moški bo z vami direkten in neposreden. Ne bo tratil vašega časa. Če se mu bo zdelo, da se ne ujameta, vam bo to tudi povedal. Če ga bo nekaj na vas motilo, vam bo to povedal. Ne bo se skrival za masko. Ne bo vam dajal nekega upanja, če bo mislil, da stvar ne pelje nikamor. Mogoče resnica boli, vendar je laž še veliko hujša.

4. Živi življenje

Pravi moški ni len. Ničesar v svojem življenju se ne loti z lenobo. Ženske ne maramo pasivnih moških, ki nimajo nobene kontrole v svojem življenju, ki svoj neuspeh pripisujejo drugim ljudem. To se kaže tudi v tem, kako pravi moški obravnava žensko, ki mu je všeč. Ogromno truda vloži, da jo “dobi”. Poleg tega se njegoa proaktivnost kaže tudi v tem, da moški svoje sanje poganja dalje, tudi kar se tiče poslovnega uspeha. Če nekaj želi doseči, bo to dosegel, ker je ambiciozen.

5. Besede in dejanja so eno

Pravi moški ne govori kar nekaj v tri dni in naredi točno to, kar reče. Ne pošilja mešanih signalov ženskam. Če reče, da bo nekaj naredil, to naredi. Če reče, da nekje bo, tam bo. To je razlika med moškimi in fantki. Fantki so tisti, ki govorijo nekaj, česar ne mislijo, samo da bi v tistem trenutku izpadli dobro.

6. Ima načrte za prihodnost

Pravi moški ve, kako pomembno je načrtovanje njegove prihodnosti. Ne ve samo, kaj želi doseči, temveč ima tudi načrte o tem, kako to doseči. Pravi moški vedno želi več zase in za svoje najbližje. Pravemu moškemu ne bo težko ženski povedati, da si želi družino, in bo bo naredil vse, da jo bo dobil, če meni, da je ženska tista prava.

7. Je izbirčen

Izbirčen je, ker je lahko. Je dober ulov, vreden dobre ženske, ki ga bo znala ceniti. Tudi on bo cenil njo. Išče žensko, ne punčke. Zrelo žensko. Na vajin prvi zmenek bo namesto razmišljanja, da vas odpelje k sebi domov, pozornost namenil razmišljanju, ali ste vredni drugega zmenka. Ve, kaj išče in koga išče v svojem življenju Ve, kakšne kvalitete mora imeti ženska zanj. Če ne boste dovolj zrela zanj, drugega zmenka ne bo.

8. Ne bo vas zlomil

Pravi moški se ne bo pretvarjal, da je nekaj, kar v resnici ni. Ne bo šel iz gospoda do “riti” v roku enega tedna. Pokazal bo svoje prave barve, tudi če bo kdaj težko. Pravi moški je tudi nekdo, ki svojo žensko v življenju potiska naprej, ne tišči je navzdol. Ne jemlje ji samozavesti, ampak ji to daje. V njegovem objemu se bo ženska počutila kot kraljica. Bo pa pravi moški vedno povedal svoje mnenje, tudi če to ne bo tako lepo.

9. Je pozoren

Pravi moški je pozoren. In ravno pozornost je tista lastnost, ki je najljubša vsaki ženski. Nikoli ne pozabi rojstnega dne ali obletnice. Ne samo to, pogosto vas preseneti z majhnimi darilci. Pod pozornost spada tudi njegova komunikacijska sposobnost. Pravi moški se namreč zna pogovarjati, tako o lepih kot tudi o manj lepih stvareh. Nič mu ni pretežko.

You may also read!

Izboljšana spolnost s Kamagra gelom

Z gelom Kamagra do izboljšane spolnosti

Moški po 40. letu starosti pri sebi začenjajo opažati določene spremembe, ki pa se ne tičejo zgolj nekaj sivih

Read More...
Nevarnost debelosti

Zakaj je debelost lahko zelo nevarna?

Prekomerna telesna teža ali debelost že dolgo časa ni več zgolj estetska napaka, pač pa se ljudje čedalje bolj

Read More...
Astma

Kako živeti z astmo?

Pri astmi gre za kronično vnetno bolezen, zaradi katere pride do vnetja dihalnih poti in s tem do težav

Read More...

Mobile Sliding Menu